Телефон довіри та скринька електронної пошти довіри в органах прокуратури Чернівецької області

Генеральна інспекція Генеральної прокуратури України інформує, що з метою своєчасного отримання та оперативного реагування на факти корупції та інших ганебних вчинків в органах прокуратури України в Генеральній прокуратурі України, прокуратурах областей та міста Києва функціонують «телефони довіри» та скриньки «електронної пошти довіри».

Інформацію на «телефон довіри»  скриньки «електронної пошти довіри», які функціонують у прокуратурі Чернівецької області отримує працівник управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України, дислокований безпосередньо в прокуратурі Чернівецької області.

У період тимчасової відсутності відповідального працівника забезпечена технічна можливість приймання вказаної інформації.

Якщо Ви бажаєте повідомити інформацію стосовно корупційних правопорушень, вчинення працівниками органів прокуратури Чернівецької області інших ганебних вчинків, Ви можете зателефонувати на «телефон довіри» (0372) 57-23-06, або надіслати текстове повідомлення на «електронну пошту довіри» коrrupсіа[email protected].

Вказана інформація, у тому числі й анонімна, приймається на «телефон довіри» – у робочий час щодня з 09.00 до 18.00 (крім вихідних), а на «електрону пошту довіри» – цілодобово.

Вказана контактна інформація висвітлена на офіційних веб-порталах ^ Генеральної прокуратури України та прокуратури Чернівецької області, у ^ розділі «Телефон довіри».