Запрошуємо інвесторів до співпраці!

Сьогодні сонячна енергетика стала актуальною як ніколи. Глобальні проблеми з енергоносіями, залежність нашої держави від імпортних вуглеводнів, все це змушує нас шукати нові джерела енергії.

 

В Україні  прийняті Комплексна державна програма енергозбереження та Програма державної підтримки розвитку нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії і малої гідро- та теплоенергетики, згідно з якими необхідно забезпечити в державі економію традиційних паливно-енергетичних ресурсів в обсязі 12-15% від загального їх споживання. Можливо, це й не так багато, однак у переводі на абсолютні цифри статистика виходить досить переконливою.

Йдучи у ногу з часом та потребами сьогодення, Глибоцька селищна рада Чернівецької області рішенням сесії №1213-42/18  від 31.08.2018 затвердила детальний план території  земельної ділянки під розміщення сонячної електростанції орієнтовною площею 3,7 га, яка розташована по вул. Першотравневій в смт. Глибока.

Запрошуємо інвесторів до співпраці!

Наші переваги:

  1. Вдале розташування (поруч Глибоцький РЕМ).
  2. Оптимальна структура земельних ресурсів.
  3. Розвинута транспортна інфраструктура.
  4. Доступні трудові ресурси.

Для подання інвестиційних пропозицій чекаємо на Вас у приміщенні  Глибоцької  селищної ради з 8.30 до 17.30 – вісім годин на день, п’ять днів на тиждень. Звертатися в земельний відділ.