Традиційна серпнева зустріч освітян Глибоччини

30 серпня відбулася серпнева конференція працівників освіти за темою «Про підсумки розвитку освітньої галузі у 2017/2018 навчальному році та завдання на 2018/2019 навчальний рік». На конференцію були запрошені представники всіх  освітянських трудових колективів: керівники закладів освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, голови профспілкових комітетів вчителів закладів освіти, працівники управління освіти, райметодцентру.

В роботі конференції взяли участь Георгій Васильович Придій –  голова Глибоцької райдержадміністрації, Петро Володимирович Панчук –   голова районної ради, Ілля Костянтинович Лопуляк     – заступник голови райдержадміністрації,  куратор освітньої галузі, Світлана Іллівна Лазурко –  голова райкому профспілки працівників освіти, Григорій Іванович Тіміш – народний депутат України, Григорій Степанович Ванзуряк.

Із доповіддю «Про підсумки розвитку освітньої галузі у 2017/2018 навчальному році та завдання на 2018/2019 навчальний рік» виступив начальник управління освіти Василь Іванович Барарюк. У своїх виступах очильники району та ОТГ привітали освітян з початком навчального року, побажали натхнення, успіхів та вдячних, мотивованих учнів.

Урочисто відбулося нагородження педагогічних працівників району за високі досягнення в навчанні та вихованні грамотами районної державної адміністрації та районної ради, спільними грамотами управління освіти, ОТГ та райкому профспілки працівників освіти. Також за різними напрямками освітньої діяльності були відзначені Слобідський НВК, Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ст., Старововчинецький ліцей та Карапчівський ліцей ім.М.Емінеску (ІІІ місце). Друге місце посіли Червонодібровський НВК, Коровійська ЗОШ І-ІІІ ст. та Глибоцька гімназія. А переможцями у негласному рейтингу стали Йорданештська ЗОШ І-ІІ ст. №2 та Глибоцький ліцей.