Проведено нараду з учасниками антитерористичної операції з району

У Глибоцькій районній державній адміністрації відбулась нарада з учасниками антитерористичної операції на сході України.

Участь в нараді взяли перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Коломієць, керівник апарату РДА Валентина Безверхня, головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Чернівецької облдержадміністрації Валерій Краснян, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Степан Лазоренко, завідувач поліклініки центральної районної комунальної лікарні Клара Бочар та представники Глибоцького РВК.

На засіданні розглянуто ряд важливих питань, зокрема про виділення земельних ділянок під будівництво, безкоштовне харчування дітей в школі, безоплатне лікування сімей учасників АТО, отримання санаторних путівок, виплата матеріальної допомоги та інше.

Підсумовуючи зустріч, Віталій Кирилович відмітив, що керівництво району готове до постійного діалогу з учасниками антитерористичної операції для вирішення будь-яких проблемних питань та запропонував проводити такі зустрічі частіше.