У селі Старий Вовчинець горіло приватне господарство

У селі Старий Вовчинець Глибоцького району сталася пожежа у господарській будівлі. Швидкому поширенню вогню сприяло те, що всередині зберігалось сіно, тому полум’я за нетривалий час охопило значну частину будівлі.

Пожежу помітили власники та викликали вогнеборців. На місце події прибули рятувальники з Глибокої та місцевих пожежних команд сіл Старий Вовчинець та Черепківка.

Рятувальники ліквідували пожежу на площі 60 м², врятувавши від полум’я господарську будівлю. У результаті вогонь знищив 5 тонн сіна, покрівлю та дерев’яне перекриття споруди, речі домашнього вжитку. Причина пожежі встановлюється.

Наступної ночі у селі Станівці Глибоцького району загорівся магазин будівельних матеріалів. Пожежа виникла на горищі магазину з подальшим розповсюдженням на мансардний поверх будівлі. Полум’я помітили місцеві мешканці та повідомили про це до Служби порятунку.

Зважаючи на запізніле виявлення пожежі, на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів її площа склала 200 м². Оскільки у приміщенні утворилося сильне задимлення, під час гасіння пожежі рятувальники працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців пожежу було ліквідовано та не допущено розповсюдження вогню на перший поверх будівлі. Внаслідок пожежі знищено дерев’яні конструкції покрівлі на площі 200 м². Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.