Голова райдержадміністрації відвідав Луківці та Волоку

Голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій разом з начальником управління освіти РДА Василем Барарюком відвідали Луковицьку ЗОШ І-ІІІ ст. В ході робочої поїздки керівник району ознайомився з ходом здійснення робіт по заміні покрівлі, яка за довгі роки експлуатації повністю вичерпала свій ресурс. Також обговорено найважливіші питання життєдіяльності школи.

Реагуючи на звернення громади Волоківської ОТГ, які надійшли під час проведення особистого прийому громадян, голова районної державної адміністрації Георгій Придій спільно з начальником Глибоцького РЕМ Анатолієм Лукашем відвідали села Волока та Грушівка, де поспілкувались з головою Волоківської ОТГ Валентином Глопіною про проблеми, які пов’язані з надійністю електропостачання споживачам громади.

Посадовці обговорили обсяг необхідних робіт, які потрібно виконати для забезпечення безперебійного електропостачання. Крім того, керівники оглянули стан діючих електромереж та трансформаторних підстанцій даних населених пунктів.