Післяматчеві пенальті виявили переможця зимового чемпіонату з футболу Глибоцького району сезону 2017-2018

Сьогодні, 1-го квітня, на спортивному майданчику у розважально-спортивному комплексі «Георг Парк», що у Тарашанах, відбувся фінальний матч зимового чемпіонату району з футболу сезону 2017-2018 рр.

За трете місце боролися команди ФК «Волока» та ФК«Чагор», де перемогу здобули футболісти з Чагра з рахунком 7:4. Після цього на майданчик вийшли команди ФК «Глибока» і ФК «Коровія». Інтрига була живою до останнього, адже дві команди претедували на золоті нагороди. Рахунок до кінця матчу зберігся нічийним 1:1. Лише після матчеві пенальті виявили переможця. Вдалішими виявилися футболісти з с. Коровія. Отже, чемпіоном зимового сезону 2017-2018 став ФК «Коровія». Після матчу відбулося урочисте нагородження команд-переможців. Дипломи, медалі і кубки командам вручили голова федерації футболу Глибоцького району  Іван Павлюк, заступник голови федерації  Микола Лях і голова спортивного товариства «Колос» Антон Телегуз.

Кращим гравцем зимового чемпіонату став футболіст ФК «Чагор»  Олександр Булезюк, кращим бомбардиром з 41 забитим м’ячем  став футболіст ФК «Глибока» Андрій Мотовилець, кращим голкіпером чемпіонату став Олександр Полянський з ФК «Коровія».