ГЛИБОЦЬКУ ОТГ ВІДІБРАЛИ ДЛЯ УЧАСТІ У СПІЛЬНОМУ ПРОЕКТІ

Глибоцьку  громаду відібрали для участі у спільному проекті Австрійської Агенції Розвитку та Програми Розвитку ООН “Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей”. У компоненті проекту “Підтримка малих економічних ініціатив сільськогосподарського спрямування” Глибоцька громада отримає грант на розвиток молочного кооперативу.

Сьогодні пані Наталя Белюкіна, координатор проекту в Чернівецькій області та інженер-будівельник, експерт проекту Микола Коломієць відвідали Михайлівку та Червону Діброву, де було обговорено подальший хід роботи в рамках проекту.

Надіюся, що до кінця року в Михайлівці запрацює молочний міні-цех і екологічний сир, молоко і інші молочні продукти скоро стануть доступними для гурманів.

“Щиро дякую всім хто допомагав в написані проекту, особливо виконавчому директору Агенції розвитку громад Буковини Нелі Малько, старостам і депутатам, головам райдержадміністрації і районної ради, всім хто долучився і підтримував. Надалі нас чекає важка робота, ми маємо здійснити задумане”, – зазначив на зустрічі голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк.