Прийміть найщиріші вітання з нагоди 586-го Дня народження нашого селища

Шановні жителі та гості селища Глибока!

У житті кожної людини буває багато свят, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного селища котрий ми відзначаємо саме в останню неділю червня з 1438 року, коли його заснували.

Глибока – це мала Батьківщина для багатьох людей, які тут не лише народилися, але й залишилися після того, як побачили наші краєвиди, познайомилися із привітними мешканцями…

Це  місце сили, що зігріває душу, та кличе тебе з далеких країв…

Щира подяка всім, хто зберігає та примножує культурні, освітні надбання, хто своєю щоденною працею вносить власний вклад у розбудову селища. Однак, особливу подяку та низький уклін сьогодні хотілося б висловити всім Героям-землякам, що мужньо боронять нашу землю від р*сійських загарбників! Віримо, що незабаром вони з Перемогою повернуться до своїх домівок, де на них чекають рідні.

Вічна пам’ять, шана і слава захисникам-Героям, які віддали своє життя за право жити у вільній країні, за мирне небо, зокрема, і над нашою Глибокою.

Зрозуміло, що у цей важкий для України час жодні святкування не проводитимуться.

Наостанок, хочеться сказати, що де б ви не були, пам`ятайте свою історію, коріння, духовність, говірку, те, що близьке кожному з нас. Пам`ятайте своє рідне селище – криницю свого родоводу…

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/news/1719702899/