Третя неділя червня – День батька

В Україні у 2024 році День батька припадає на 16 червня яке відзначається в третю неділю цього місяця. В цей день заведено вітати татів і дякувати їм за підтримку та ту роль, яку вони відіграють у житті родини.

Володимир Георгійович Чоботарь – народився 1984 року в селі Червона Діброва в звичайній сільській родині.

З дитинства участь у вихованні брали сестра і брат. Сестра Анжела, яка стала для нього другою мамою, а брат наставником і вчителем по життю. Володимир навчався в Червонодібровській школі. Після закінчення якої вступив у Чернівецьке училище радіоелектроніки. З раннього дитинства завжди захоплювався спортом, любов до нього привив брат Валерій. Згодом брав активну участь у різних змаганнях.

Володимир був обраний депутатом 7 – го скликання Глибоцької громади, після чого старостою села Червона Діброва Глибоцької ТГ, Чернівецької області. Випускник школи місцевого самоврядування DESPRO – 2016. Тренер з інтерактивних методик викладання для дорослої аудиторії. З 2009 року бере активну участь у роботі Міжнародного благодійного фонду, «Нове покоління. Фонд допомоги дітям – сиротам та дітей позбавлених батьківського піклування». Суддя – рефері Всеукраїнської Федерації «Фрі – файту», Контактних єдиноборств та змішаних бойових мистецтв.

Одружений, разом з дружиною Мар’яною виховують синочка Св’ятослава. Також у Володимира є гарна доросла донька Роксолана, яка на даний час навчається за кордоном. Основним змістом життя Володимира є спорт, любить активний відпочинок, лижі, велосипедні подорожі, також любить мандрувати. Грає на гітарі, захоплюється поезією, в особистій колекції близько сотні віршів. На даний час – волонтер. Вислів з яким крокує по житті: «Не можна жити вічно, але можна прожити так, щоб пам’ять про вас була вічною».

 

Наталя ГОРЛО,

провідний бібліотекар ПШБФ

 села Червона Діброва