12 червня у Глибоцькій громаді працювала мобільна бригада життєстійкості

Це новий формат спільної фахової роботи представників благодійного фонду «РОКАДА», медичних консультантів клініки «Medu», працівників Департаменту соцзахисту Чернівецької обласної військової організації та Глибоцької селищної ради.

Діяльність бригади мобільної життєстійкості розрахована на залучення внутрішньо переміщених осіб, сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах чи належать до вразливих груп населення, осіб з інвалідністю, цивільного населення, яке постраждало від війни.

Отож, сьогодні, зустріч відбулася в приміщені Глибоцької лікарні де компактно проживають внутрішньо переміщені особи громади. Індивідуальні, безкоштовні консультації та лікарські препарати різного спектру від медиків клініки «Medu», поради від фахівців з психологічної, соціальної, юридичної підтримки, а також тим, хто переніс гендерно-зумовлене насилля від БФ «Рокада» і обласного соцзахисту отримали всі охочі.

 Представники благодійного фонду «РОКАДА»  також нагадали, що надають послуги транспортування, в тому числі для осіб з інвалідністю.

Натомість секретар селищної ради відповіла на питання, які цікавили нових мешканців Глибоцької громади.

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/news/1718199410/