Перебування делегації Добропільської районної ради в Глибоцькому районі

З 16 по 18 лютого в рамках реалізації Програми національного обміну у Глибоцькому районі перебуває делегація з Добропільської районної ради Донецької області.

Делегацію очолює заступник голови Добропільської районної ради Ірина Петрівна Стрепоченко. Також разом з нею прибули Золотоколодязький сільський голова Тетяна Борисівна Сидоренко, Добропільський сільський голова Анна Іванівна Павлова та начальник відділу організаційно-кадрової роботи Добропільської районної ради Юлія Миколаївна Белова.

Гостей зі сходу України гостинно зустріли очильники Глибоцького району – голова райдержадміністрації Георгій Придій та голова райради Петро Панчук.

 У рамках перебування було підписано угоду про співпрацю між Глибоцькою та Добропільською районними радами. День 16 лютого був насичений різноманітними заходами.

Гості з Донеччини поклали квіти до пам’ятника «Борцям за волю України» у смт.Глибока, ознайомилися з роботою прикордонників та митнитів КПП «Порубне», відвідали новозбудовану Йорданештську ЗОШ, де провели флешмоб «Долоні миру та дружби». Делегація відвідала пам’ятний хрест та знак заглибим воїнам ОУН-УПА (с. Купка), а також побувала на козацькій Січі у селі Червона Діброва та сироварні кооперативу «Добрі Газди» у селі Михайлівка.

Завершився перший день перебування гостей зустріччю з головою Глибоцької об’єднаної територіальної громади Григорієм Ванзуряком.

Протягом суботи та неділі гості будуть мати змогу побувати у музеї археології та етнографії імені Максиміліана Гакмана (с. Опришени), відвідають сільську лікарську амбулаторію у с. Стерче, краєзнавчий музей у селі Старий Вовчинець та старовірський собор у селі  Біла Криниця. Також донеччани ознайомляться з життям мешканців найбільшого села Глибоцького району – Кам’янка та побувають у Волоківській ОТГ.