У Дитячій бібліотеці планують впровадити “Годину дітей”

Шановні глибочани! У Глибоцькій районній дитячій бібліотеці планується з квітня цього року впровадження нової бібліотечної послуги, яка надасть можливість молодим мамам безкоштовно залишити на годину своє дитя (віком від 4-6 років) під наглядом кваліфікованих бібліотекарів.

За цей час мама має можливість вирішити свої нагальні потреби, а дитина з користю проведе своє дозвілля.

Бібліотекар запропонує Вашій дитині великий спектр розважально-пізнавальних бібліотечних послуг: проведення голосних читань творів для дітей, вивчення віршів, відгадування загадок, обговорювання малюнків, дидактичні ігри, створення власних ілюстрацій до творів, виготовлення з дітками поробок (текстильні іграшки, оформлення вітальної листівки, ліпка з пластиліну, аплікації з паперу, природничих матеріалів та круп).

Ця година пройде для дитини з користю, а здобуті знання зможуть стати в нагоді при підготовці до школи.

Для реалізації цієї послуги бібліотекарі Глибоцької районної дитячої бібліотеки хочуть знайти спонсорів та меценатів, щоб запустити в дію цей проект, а також звертаються до всіх небайдужих допомогти у вирішенні деяких питань.

Щоб закупити все необхідне потрібні чималі кошти, тому, можливо, у декого з Вас є дитячі іграшки в хорошому стані, які вдома припадають пилюкою, а в бібліотеці вони отримають нове життя; якщо дітки повиростали і залишилася дитячі меблі чи килимки тощо, якими ви не користуєтеся, то також у нас ці речі знайдуть своє призначення.

Заздалегідь дякуємо всім, хто відгукнеться на наше прохання і долучиться до ще однієї хорошої справи.

Адреса бібліотеки: вул. Героїв Небесної Сотні, 98.
тел. 2-19-39, моб. 095 5051599, 066 7451660, 096 6182643