Підозрюваному  в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень  повідомлено про  підозру 

За процесуального керівництва прокурорів Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури жителю  села Банилів Підгірний повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу  України.

За даними слідства, 30 березня поточного року  двадцятирічний пасинок,  перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході раптово виниклого конфлікту умисно наніс ряд ударів твердим тупим  предметом по тілу сорокашестирічному вітчиму, спричинивши йому тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння.

Досудове розслідування зазначеного кримінального правопорушення здійснюють слідчі ВП № 1 (м. Сторожинець)  ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області.

Наразі вирішується питання про застосування до підозрюваного виняткового запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.