ГОРДИМОСЯ! ВІТАЄМО!

З 24 по 29 березня 2024 року у місті Івано-Франківську проводився ІV етап LVIІІ (58) Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.
У ході олімпіади 139 учнів з 22 областей України, м. Києва та Українського фізико-математичного ліцею виконували завдання теоретичної та експериментальної частин. Під час кожного етапу вони розв’язували задачі, запропоновані членами журі.
Головою журі був Ігор Анісімов, доктор фізико-математичних наук, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Приємно , що серед найкращих знавців фізики учень 10-А класу Глибоцької гімназії АРТЕМ СОФРОНІЙ.
Вітаємо талановитого гімназиста з призовим місцем на державній олімпіаді ! Це дуже вагоме досягнення учня та його вчителя Стрільчука Анатолія Миколайовича.
Відрадно , що крім диплома переможця Артему Софронію вручено СЕРТИФІКАТ НА ОТРИМАННЯ АКАДЕМІЧНОГО ГРАНТУ НА ПОКРИТТЯ ВАРТОСТІ ПОВНОГО ТЕРМІНУ НАВЧАННЯ НА БАКАЛАВРСЬКИХ АБО МАГІСТЕРСЬКИХ ПРОГРАМАХ УНІІВЕРСИТЕТУ «КИЇВСЬКА ШКОЛА ЕКОНОМІКИ»
Щиро вітаємо Артема ! Наш інтелектуал , наша гордість! Цілеспрямована особистість! Нехай пошук нового, відкриття невідомого , наполеглива праця завжди ведуть до успіху !
Саме за такою молоддю – майбутнє України!
Джерело: https://www.facebook.com/groups/279965842622158/permalink/1413319862620078/?rdid=VOUa7SWXA3MOuVcA