До уваги власників та користувачів самовільно розміщених тимчасових споруд/конструкцій, металевих ларьків, МАФів на території Глибоцької територіальної громади!

Повідомляємо Вас про початок виявлення, обстеження, актування та в подальшому демонтажу тимчасових споруд та конструкцій встановлених без відповідних дозвільних документів на об’єктах благоустрою комунальної форми власності.

З 18 по 22 березня комісією селищної ради буде здійснено обстеження тимчасових споруд/конструкційякі використовуються для провадження підприємницької діяльності задля перевірки наявності у власників дозвільних документів для їхнього розміщення.

У своїх діях Глибоцька селищна рада керується Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (зі змінами) затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 та рішенням Глибоцької селищної  №2175-44/24 від 15.02.2024 р. «Про затвердження порядку демонтажу тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Глибоцької територіальної громади».

На виконання зазначеного вище рішення та відповідно до чинного законодавства України, Глибоцькою селищною радою буде вжито відповідних заходів щодо звільнення об’єктів благоустрою комунальної форми власності Глибоцької територіальної громади від незаконно розміщених тимчасових споруд та конструкцій.

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/