«єЧерга» запрацює для водіїв легкових авто – Шмигаль

Кабінет міністрів ухвалив постанову, яка поширює дію електронної черги на легкові автомобілі для прискорення перетину кордону та усунення зловживань. Кабінет міністрів ухвалив постанову, яка поширює сервіс електронної черги і на водіїв легкових авто, що пришвидшить процес перетину кордону та зніме питання зловживань. Про це заявив Прем’єр-міністр Дениса Шмигаль під час засідання уряду

«Невід’ємним елементом підвищення якості державного управління є також реформа цифровізації. Ми продовжуємо масштабувати наш успішний проєкт єЧерга для зручного перетину кордонів. Сьогодні ми ухвалюємо постанову, яка поширює електронну чергу і на водіїв легкових авто», – сказав Шмигаль.

Він додав, що запровадження єЧерги для легкових автомобілів пришвидшить процес перетину кордону та зніме питання зловживань. Як повідомив представник уряду у ВР Тарас Мельничук, відповідні зміни щодо єЧерги внесли до урядової постанови, встановивши, що «заходи з бронювання місця в черзі… можуть здійснюватися водіями легкових автомобілів».

Нагадаймо, починаючи з 12 лютого, послуга електронної черги на автобуси поширюється на всі 29 пунктів пропуску на кордонах України з ЄС та Молдовою.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/