Базовий тренінг із проєктного менеджменту

Маєте гарні ідеї для розвитку громади та хочете їх реалізувати – тоді Вам потрібно навчитися писати проєкти і подаватися на гранти.

Саме такий базовий тренінг із проєктного менеджменту для активних мешканців громади, внутрішньо-переміщених осіб та членів Ради ВПО Глибоччини, представників громадських організацій провели за підтримки ПРООН в межах проєкту “#EU4Recovery_розширення_можливостей_громад_України” UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, що фінансується ЄС.

Коуч Ірина ГАРБУЗ #Iryna_Harbuz – тренерка проєктного менеджменту та комунікації, лідерка мережі робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості Луганської області розбирала «підводні камені» у підготовці і написанні проєктів та ділилися своїм досвідом і цікавими лайфхаками.

Зауважимо, що такі тематичні тренінги з підготовки грантових заявок будуть проведені лише для представників шести громад Чернівецької області.

Отож усі хто зміг долучитися та зацікавлений у розвитку знань і вмінь з проєктного менеджменту: уважно слухали, занотовували, запитували і отримували аргументовані відповіді фахівців.

Зустріч відбулася за участі директорки Агенція розвитку громад Буковини Нелі Малько, керівниці, що координує реалізацію проєкту «Формування сталої мережі рад ВПО шляхом їх підтримки, координації діяльності та розбудови мережі лідерів в Чернівецькій області» в межах вище згаданого проєкту ПРООН.

По закінченню базового тренінгу учасники обмінялися контактами та, в разі потреби, вирішили провести консультаційну зустріч цієї суботи.

Впевнена, що активна робота коучів допоможе реалізуватися не одному проєкту на теренах Глибоччини.










 

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/