Районний етап поетичного конкурсу “Читаємо вірші Юрія Федьковича”

З метою залучення учнівської молоді до пізнання Буковини, виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму, любові та поваги до держави, історії, традицій, культури українського народу, популяризації мистецтва художнього слова Юрія Федьковича та у рамках відзначення Дня рідної мови, 17 лютого 2017 року на базі РМЦ управління освіти Глибоцької РДА проведено районний етап поетичного конкурсу “Читаємо вірші Юрія Федьковича”.

За перемогу в конкурсі змагалося чотири десятки декламаторів. Свої таланти демонстрували учні 5-11 класів 30 навчальних закладів Глибоччини.

Авторитетному журі було дуже непросто визначити переможців. Тішить, що майстерність декламаторів зростає, а ми маємо змогу відкрити нові яскраві постаті серед учнів.

Саме ці талановиті учні зайняли призові місця на обласному етапі конкурсу “Читаємо вірші Юрія Федьковича”, який відбувся 21 лютого 2017 року.

Учні Глибоцької гімназії, Глибоцького ліцею, Купського НВК №2 , Молодійської ЗОШ та Коровійської ЗОШ вразили журі акторською майстерністю, технікою читання, костюмами і навіть вокальними даними. Рівень виконавської майстерності був надзвичайно високим і відзначений журі нагородами.