В Тереблече відбувається акція протесту – люди вимагають звернути увагу на проблеми авто з іноземною реєстрацією

Сьогодні, 22 лютого 2017 року, на дорозі Чернівці-Тереблече відбувається акція протесту, ініціаторами якої виступили представники ГО “Майбутнє України”. Підтвердили перекриття дороги і в Нацполіції Чернівецької області.

Сьогодні представники громадського об’єднання “Авто Євро Сила” на вказаній ділянці дороги  проводять акцію протесту, спрямовану на привернення уваги органів державної влади до проблем власників автомобілів із іноземною реєстрацією.

Організатори стверджують, що акція спрямована не лише на підтримку розмитнення авто з іноземними номерами, а й малого та середнього бізнесу, а також зниження тарифів на ЖКГ.

“Наголошуємо, що участь у акції беруть не тільки власники авто, а й пенсіонери, студенти, простий народ, який прагне кращого життя!” – зазначали учасники.

На акцію протесту прибули перші особи Чернівецької області та Глибоцького району – голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Георгійович Фіщук, голова Чернівецької обласної ради Іван Миколайович Мунтян та голова Глибоцької районної державної адміністрації  Георгій Васильович Придій.

Можновладці завірили протестувальників, що зроблять все можливе, після чого представники влади покинули місце протесту.

Акція протесту триває, її учасники збираються стояти, доки їхні вимоги не будуть виконані.