Вібулася сходка жителів селища Глибока

21 грудня 2017 року відбулася сходка жителів селища Глибока, в якій взяли участь голова райдержадміністрації Георгій Придій, керуючий справами районної ради Микола Шмідт,  голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк, жителі селища та керівники структурних підрозділів селищної ради та райдержадміністрації.

У Будинку культури зібралося біля 200 мешканців селища.

Зі звітом про роботу селищної ради виступив селищний голова Григорій Ванзуряк. Жителі селища обговорили звіт селищного голови, питання газофікації за мостом, ремонту доріг, вуличного освітлення, обсудили формування селищного бюджету на 2018 рік.

Окрім того, представники владних структур району відповіли на запитання мешканців селища щодо розвитку населеного пункту, соціальні питання.

Виступаючи із заключним словом, сільський голова Григорій Ванзуряк зауважив, що окремі з порушених громадянами питань вже включені до плану соціально-економічного розвитку селища на 2018 рік та стануть першочерговими завданнями для виконання. За результатами сходки громадян дано доручення відповідним структурам вжити заходи щодо вирішення проблемних питань, що турбують населення.

Схода селища закінчилися приємним сюрпризом – для всіх присутніх виступив бард, бандурист та гітарист, лауреат фестивалю «Червона Рута» Віктор Пашник.