Відбувся міні-футбольний турнір, присвячений пам’яті Миколи Сльоза

У Глибоці 17-го грудня відбувся турнір з міні-футболу на честь футболіста Миколи Сльози, який відіграв більше двадцяти років за ФК «Глибока».

У турнірі взяли участь п’ять аматорських команд різної вікової категорії. У цей недільний, морозний день на майданчику зі штучним покриттям Глибоцької спортивної школи зібралося чимало вболівальників, ветеранів футболу та друзів, які знали Миколу, щоб вшанувати пам’ять глибоцького футболіста.

З привітальними словами до спортсменів виступили ветерани спорту Олександр Стрельчук, Василь Лупуляк керуючий справами Глибоцької ОТГ Василь Зеленівський, спортивні викладачі Дмитро Мігай, Олександр Бордун  та організатор турніру Микола Лупуляк.

 У запеклій боротьбі переможцями традиційного турніру стала команда «Олександра Стрельчука», кращим гравцем став Олександр Стрельчук, кращим бомбардиром – Олександр Здрилюк, кращим голкіпером – Микола Лупуляк.

Отож, турнір вдався на славу і хочеться побажати всім шанувальникам футболу не забувати легендарних футболістів Глибоччини та проводити подібні турніри постійно.