Свято тріумфу педагогічної майстерності: На Глибоччині закрили ІІ етап конкурсу “Вчитель року-2018”

На Глибоччині урочисто закрили ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2018».

З вітальним словом до присутніх звернулась голова РК профспілки Світлана Лазурко, яка зауважила, що кожен цьогорічний учасник районного етапу конкурсу-вже переможець: адже їх не зупинили ні нові умови участі, ні складна процедура реєстрації.

«Кожен, хто взяв на себе сміливість довести собі і всім, що він-найкращий педагог, успішно зробив це», -зауважила голова профспілки.

Світлана Іллівна вручила 9 учасникам районного етапу конкурсу цінні подарунки. Дипломи переможців і учасників конкурсу, разом з найкращими словами і високою оцінкою майстерності, вручила заступник начальника управління освіти Інна Цуркан, передавши щирі вітання від начальника управління освіти Василя Івановича Барарюка.

Інна Юріївна зауважила, що номінація «Курси духовно-морального спрямування» залишається відкритою, і протягом грудня-січня РМЦ чекає активних творчих педагогів на районному етапі конкурсу в цій номінації.

Учасники конкурсу, директори шкіл, члени журі висловлювались щодо необхідності конкурсу для самореалізації вчителя, висловлювали жаль з приводу занадто ускладненої процедури реєстрації та проведення районного етапу, який традиційно був масовим та змагання між колегами ставало районним педагогічним святом, на якому кожен учасник почувався переможцем.

Переможець у номінації «Українська мова та література» Юлія Зеленівська до всього додала, що в районі обов`язково має бути місце для зустрічі усіх вчителів, місце для фахових зібрань, диспутів, обміну досвідом. Зав.РМЦ Олеся Намака висловила впевненість у тому, що цим місцем для вчителя і надалі залишиться районний методичний центр-як районна школа для вчителя.