«ЕДЕМ» ДАРУЄ РАДІСТЬ СПІЛКУВАННЯ І НАДАЄ ДОПОМОГУ ВОЇНАМ ЗСУ

Зазвичай цей ресторан у Старому Вовчинці працює на замовлення сельчан, котрі бажають справити тут весілля, хрестини, дні народження чи інші урочисті події.
Слід додати, що зал на 100 посадкових місць приваблює відвідувачів своїм гарним і затишним інтер’єром. Словом, «Едем» не тільки користується популярністю у жителів Старого Вовчинця, а й багатьох навколишніх населених пунктів.
Господарює тут молода і привітна його власниця Наталя Кривохижа. Власне, уже й з п’ятирічним досвідом практичної роботи. Але після цього короткого вступу зазначу те, що підставою для зустрічі з Наталією Павлівною стала тема благодійництва, зокрема допомога воїнам ЗСУ, їх моральна підтримка й увага до тих, хто захищаючи суверенітет нашої держави від російського агресора отримав поранення на фронті і тепер лікується в одному зі шпиталів Чернівців.
– Почали з того, – розповідає моя співрозмовниця, – що проводжаючи наших односельчан у зону бойових дій приготували їм у дорогу пакети з продуктовими наборами. Уже дещо згодом продовжили свою трудову діяльність опікою поранених у військовому госпіталі. Регулярно, двічі протягом місяця, привозим воякам до 120 обідів, приготовлених, як кажуть, по-домашньому.
Знаєте, важко передати ті почуття, з якими кожного разу стрічають нас хлопці. Вони зворушені до сліз, адже, переважно, тут лікуються уродженці інших областей України. І відвідати їх не часто можуть рідні й близькі люди. Ми, ресторатори, разом із представниками громадськості села, прагнемо знаходити необхідні слова підтримки і віри в оздоровлення. А це так багато важить для них…
… Щиро зізнаюсь, що знайомство з Наталією Кривохижею вразило її неординарністю, інтелектом під час розмови. А ще такий штрих: свого часу вона вирішила спробувати себе на роботі за кордоном. Та тривало це менше місяця, бо, коли жорстокий і підступний ворог посунув з росії війною проти України, Наталія сказала собі твердо: «Ні, я повинна бути на Батьківщині, допомагати чим зможу у боротьбі з підлими окупантами, котрі зазіхнули на нашу землю».
Без зайвого пафосу підтверджується істина: правда завжди переможе зло!
Василь ГЕЙНІШ
Джерело: «Новий день» – https://monitorbuk.com/…/edem-daruye-radist…/