ДТП у Тарашанах: з’явились подробиці від правоохоронців

Травмувались водійки транспортних засобів та троє пасажирів. За фактом автопригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.  10 січня, трапилася ДТП на автодорозі «М-19» поблизу села Тарашани.

Як розповіли у Відділі комунікації поліції, повідомлення про аварію надійшло до поліції о 15:30. Правоохоронці попередньо встановили, що 39-річна жителька села Станівці, не впоралася з керуванням автомобіля «Volkswagen Golf» та зіткнулася з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», яким керувала 48-річна мешканка села Мамаївці.

У результаті аварії травми отримали двоє кермувальниць транспортних засобів, медики госпіталізували їх до лікарні. Також внаслідок зіткнення автівок травмувалися троє пасажирів мікроавтобуса: лікарі надали потерпілим медичну допомогу без госпіталізації. Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини аварії. Триває досудове розслідування.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/