Глибоцьке реабілітаційне відділення отримало гуманітарну допомогу

Для покращення умов у відділенні реабілітації Глибоцької багатопрофільної лікарні французька організація Associotion “AIMA” з містечка CAMF надала у якості гуманітарної допомоги:

  • медичні матраци, функціональні медичні ліжка, милиці, різноманітні ходунки, крісла-комоди, маніпуляційні столи і комоди, адаптивні столи і стільці різного типу, ящики для медичних матеріалів та гігієни, ковдри, постільну білизну, лежаки для ванни, тумбочки, коробки для таблеток, електричні ваги, гінекологічні оглядові столи.

Супроводжував вантаж французький психолог-волонтер Ерік Сінке (Eric Sinke).  Пан Ерік вже понад 20 років займається психологічною практикою. Він допомагає військовим та людям у соціальних закладах області проводячи ерготерапевтичні заняття. Також організовує майстер-класи для студентів, які навчаються у медичних навчальних закладах. Рішення щодо допомоги українцям психолог-волонтер прийняв іще в минулому році після відвідування і спілкування з мешканцями Бучі і Бородянки. Василь Зеленівський, заступник Глибоцького селищного голови подякував пану Еріку за його волонтерську діяльність та підтримку українців.

«Наразі реабілітаційне відділення є надзвичайно важливою ланкою нашого медичного закладу. Керівництво лікарні у зв`язку із скрутною ситуацією всередині країни додатково шукає та звертається за допомогою до різноманітних міжнародних організацій, адже усвідомлює, що кількість пацієнтів постійно збільшується. Цього разу медичне обладнання для нашого реабілітаційного відділення надійшло з Франції. Ми щиро вдячні за співпрацю та допомогу нашим французьким друзям Associotion “AIMA” і волонтерам, котрі доставили цінний вантаж», – висловив слова щирої вдячності директор КНП “Глибоцька БПЛ” Іван Шкробанець.

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/