Реалізація нового проєкту: «Інформаційні вказівники вулиць Глибоцької громади»

У Глибоцькій громаді розпочалась реалізація проєкту «Інформаційні вказівники вулиць Глибоцької громади» у рамках конкурсу Громадські ініціативи для відновлення та розвитку територіальних громад від Український Народний Дім у Чернівцях та DOBRE. Голос громад – Західна Україна «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)

Відбувся вступний захід на якому представники громадської організації Простір розвитку громад Дмитрій Глобак Світлана Григоренко Юлька Балан розповіли про початок та етапи реалізації проєкту.

Мета проєкту полягає в покращенні доступу до інформації для мешканців територіальної громади та відвідувачів, шляхом встановлення інформаційних вказівників вулиць.

Основним завданням проєкту є створення інформаційного середовища, що забезпечить мешканців та відвідувачів громади необхідною інформацією, сприяючи покращенню навігації, поліпшенню орієнтування в громадському просторі, доступ до ключових публічних і комерційних об’єктів на території громади та безпеки і зручності перебування в селищі та населених пунктах громади.
Текст та світлини з офіційної фейсбук сторінки ГО Простір розвитку громад (ПРГ).

На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та текст


На зображенні може бути: телевізор та текст


 

На зображенні може бути: 10 людей та поміст


На зображенні може бути: 8 людей та текст

Джерело: https://hlyboka-gromada.gov.ua/news/1699638542/