У селі Кам’янка водій збив насмерть велосепедиста та втік з місця трагедії

Водієм мікроавтобуса виявився 27-річний місцевий житель

Учора, 4 липня, в селі Кам’янка водій мікроавтобуса збив насмерть 39-річного велосипедиста та втік з місця події. Поліцейські оперативно встановили особу кермувальника авто. Ним виявився 27-річний місцевий житель.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
“Учора ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Кам’янка невідомий водій, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter» допустив наїзд на велосипедиста і втік з місця події. Від отриманих тілесних ушкоджень в наслідок ДТП, 39-річний буковинець помер. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу”, – йдеться у повідомленні.
“Співробітники відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького РУП та оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області провели низку першочергових поліцейських заходів та швидко встановили особу водія. Ним виявився 27-річний місцевий житель”, – додають правоохоронці.
Правоохоронці затримали чоловіка. Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому підозри у вчиненні вказаного злочину. Триває досудове розслідування.
Джерело : https://promin.cv.ua/