Любов’ю дорожити вмійте!

День святого Валентина – це свято, яке з нетерпінням чекають усі закохані, свято, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей, а слова любові, подяки, підтримки та взаєморозуміння можна перенести на аркуш паперу і подарувати людині у вигляді “валентинки”.

“Любов’ю дорожити вмійте!” – під таким гаслом у Глибоцькій бібліотеці 14 лютого відбувся інформаційно-розважальний калейдоскоп, метою якого було ще раз нагадати дітям, що з любові народжується мир, тепло, світлі почуття, які зігрівають людські серця протягом життя, не дають їм можливості закам’яніти.

Бібліотекарі розповіли дітям багато цікавих і повчальних історій про велику силу кохання, які відомі людству завдяки її величності – Книзі та віртуозному володінню пера всесвітньовідомих письменників.

У рамках цього дня в бібліотеці були відкриті книжкові виставки “Тепло сердець” для учнів молодшого шкільного віку та “Відверто про кохання” для старшокласників.

Усі бажаючі мали змогу проголосувати за улюблений вірш, присвячений Коханню, Єдиному чи Єдиній – “Якщо б я був поетом – писав би тільки про любов”.

Також присутні поділилися красивими валентинками, виготовленими власноруч разом із бібліотекарем. Крім того у бібліотеці панувала легка атмосфера, яку доповнювали захоплюючі звуки романтичних мелодій, а у читальній залі діти переглянули казку Г. К. Андерсена “Снігова королева”, щоб ще раз нагадати всім: “Дарувати увагу та тепло серця потрібно не лише на день Святого Валентина, а щодня. Тоді і весь світ стане кращим)”

Джерело: М. Трафюк