Прощання з Героєм – Олександром Івановичем Доничем

Не висихають сльози матерів, дружин, дітей. Війна один за одним забирає їхніх синів, чоловіків, татусів. Звістки чорними воронами летять у громаду. І темніє день, розривається серце від болю.

Занадто високу ціну платимо за право бути вільними українцями в своїй Україні. Кожен визволений метр землі – просочений кров’ю найкращих Українців!

Сьогодні у нашому селищі знову скорботний день. Страшна, жорстока війна забрала життя нашого Героя- Олександра Івановича Донича, захисника, воїна-земляка .  

Рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого,  а також жителі нашої громади зібралась, щоб вшанувати пам’ять та провести в останню дорогу нашого мужнього захисника України.

Кортеж із загиблим Героєм-захисником зустрічали  коридором шани жителі Глибоцької громади, які на колінах покладали квіти перед автомобілем з домовиною земляка.

Пам’ять загиблого воїна було вшановано хвилиною мовчання.

Поховали Героя-земляка  на Глибоцькому селищному кладовищі, де відбулось заупокійне богослужіння та прощання з загиблим воїном.

Вічна пам’ять герою, який  не шкодуючи власного життя, захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє. Герої не вмирають!