Глибоцька багатопрофільна лікарня отримала від благодійників потужний генератор

Глибоцька лікарня отримала генератор на 55 кВт від європейських благодійників. Генератор, який використовував медичний заклад до цього часу за своєю потужністю у 62 кВт не міг забезпечити повністю безперебійне постачання електроенергії. Тому, керівництво закладу неодноразово зверталося до різноманітних благодійних фондів та міжнародних партнерів, з проханням допомогти у цьому питанні.
Тож, цими днями, завдяки співпраці Чернівецька обласна військова адміністрація та особисто начальника ОВА Руслан Запаранюк із європейськими благодійниками з німецького міста Майсен до лікарні доставили потужний дизельний генератор на 55 кВт від німецької фірми «UKA Umweltgerechte Kraftanlagen GmbH& Co. KG».
Генератор передали волонтери Наталія Фока та Руслан Іліка.
«Ми надзвичайно вдячні усім завдяки кому вдалося закрити цю першочергову потребу лікарні. В сучасних реаліях і умовах війни, постійної ракетної загрози з боку країни-агресора, ударам ворога по критичній інфраструктурі кожен медичний заклад повинен бути забезпечений таким автономним джерелом електроживлення».
Джерело : https://hlyboka-gromada.gov.ua/