Для розвитку власної справи отримала кошти Антоніна Кирилюк за допомогою програми єРобота «Власна справа»

Підприємиця з Глибоччини Антоніна Кирилюк впродовж 3 років розвиває сімейний бізнес у сфері харчування, здійснює доставку готової їжі, організовує фуршети, бенкети та кейтеринг. Дізнавшись про урядову програму єРобота «Власна справа», вирішила скористатися та отримала грант на закупівлю необхідного обладнання.
Зокрема, як повідомляє Чернівецький обласний центр зайнятості, за кошти гранту (150 тис. грн.) підприємиця вже закупила необхідний пароконвектомат, прийняла на роботу працівницю, яка буде допомагати жінці у веденні бізнесу.
— Пароконвектомат потрібен для швидкого приготування різних страв, оскільки готую та запікаю їжу в звичайних 2-х рівневих духових шафах. Пароконвектомат на 7 рівнів значно збільшить об’єм приготування їжі та зекономити час, оскільки їжа в пароконвектоматі готується значно швидше та якісніше, — зазначає Антоніна Кирилюк.
За її словами, ця робота їй подобається, цікаво постійно впроваджувати в меню нові страви, знаходити нові рецептури та нові смаки.
Наш час вніс значні корективи в ресторанний бізнес. Значного попиту та популярності набрали страви «на виніс», виїзні бенкети вдома, корпоративний кейтеринг. На даний час підприємиця обслуговує споживачів в радіусі 60 кілометрів із доставкою, максимально дотримуючись пропорції ціна – якість – доступність, що задовольняє потреби середньостатистичного споживача.
Чернівецький обласний центр зайнятості нагадує, що 1 лютого 2023 року стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота «Власна справа». За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис. грн Обов’язковою умовою є створення 1-2 нових робочих місць залежно від суми мікрогранту.
Джерело : https://www.facebook.com/noviidenhliboka/