У Глибоці відремонтують три вулиці за понад 4 мільйони гривень

У селищі Глибока Чернівецької області капітально відремонтують ділянки дороги на трьох вулицях. Вартість ремонту складає понад 4 мільйони гривень. Роботи фінансують з бюджету громади.

Про це повідомив голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк.

Капітально ремонтуватимуть ділянки на трьох вулицях: Першотравневій, 10-ї річниці Незалежності та Героїв Небесної Сотні. Згідно з тендерами, вартість робіт кожної з ділянок складає майже півтора мільйона гривень.

Згідно з договорами, на ділянках повинні відремонтувати горловини каналізаційних колодязів, зробити ямковий ремонт, встелити вирівнювальний шар асфальту та покриття.

Перехрестя вулиці Першотравневої і Героїв Небесної Сотні

“Три найгірші ділянки, які є в Глибоці, були визначенні депутатами на початку року. Три ділянки в різних частинах міста. Ми обирали ті дороги, які належать до нашої компетенції, і яким опікується Глибоцька селищна рада. Був дощ, сніг – ми не могли працювати. Зараз погода нормалізувалась, асфальтні заводи запрацювали – тому беремося до роботи”, — сказав Ванзуряк.

У всіх тендерах переміг п”ДОР-БУД ІНВЕСТ СВ”, роботи мають завершити до кінця року.

Під час ремонту на цих вулицях організують реверсний рух.

Також у Глибоці потребує ремонту вулиця Залізнична. У коментарі Суспільному начальник управління інфраструктури, капітального будівництва та експлуатації доріг Іван Микитюк сказав, що на цій вулиці планують зробити ямковий ремонт дороги в межах експлуатаційного утримання доріг. Підрядником обрали компанію “БМБУД” з Тернополя. Їх ремонт фінансуватимуть з обласного бюджету.

Джерело: https://suspilne.media/