Полковник з Буковини Геннадій Федорюк став заступником Голови Нацполіції України

До підвищення Федорюк був заступником начальника ГУНП в Чернівецькій області

У керівному складі буковинської поліції сталися кадрові зміни. Один із заступників начальника ГУНП в Чернівецькій області Геннадій Федорюк отримав підвищення по службі. Його призначено на посаду заступника Голови Національної поліції України.
“Призначений наказом Міністра МВС на посаду заступника Голови Національної поліції України. Координуватиму діяльність департаментів матеріально-технічного, фінансового забезпечення, міжнародного поліцейського співробітництва, управління авіаціі, поліції на воді. Також Департамент інформаційно-аналітичної підтримки», – підтвердив свій перевід із Чернівців до Києва Геннадій Федорюк.
Геннадій Федорюк народився 23 жовтня 1978 року в селищі міського типу Глибока, там і здобув повну середню освіту після чого в 1995 році поступив до Прикарпатської філії НАВС України.
Розпочав службу дільничним інспектором міліції в1998 році в Глибоцькому районному відділі міліції.
За період служби був керівником трьох районних відділів (Глибоцького, Сокирянського, Сторожинецького), начальником управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області, з серпня 2020 року заступником начальника ГУНП в Чернівецькій області.
Освіта вища юридична, економічна – закінчив НАВСУ та Сторожинецьку філію академії Державної податкової служби України.
Спеціальність правознавство, облік та аудит.

Одружений, виховує сина та дочку.