Відкриття меморіальної дошки Валерію Красняну, Степану Ніколаєвичу та Володимиру Оршевському

17 лютого у Глибоцькій гімназії з`явилася пам’ятна дошка, пам’ятний знак, який знову і знову буде нагадувати нам про війну, про материнське та людське …

 

 

Вшанували пам’ять випускників Глибоцької гімназії Валерія Красняна, Степана Ніколаєвича та Володимира Оршевського, які поклали свої молоді життя в боротьбі за незалежність із рашистами.

На території школи зібралися рідні, представники влади, священник ПЦУ імені Рівноапостольної Княгині Ольги, побратими, волонтери, вчителі та учні Глибоцької гімназії щоб вкотре пригадати і вшанувати полеглих захисників.

Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв. Валерій, Степан та Володимир з меморіальної дошки щодня будуть нагадувати кожному, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній, квітучій Україні.

Пам’ять…Таке коротке слово. Вона нетлінна і вічна…. Пам’ять! Гірка пам’ять! Вона ніколи не згасне! Пам’ять! Що ти залишила? Пам’ятники, як символ про тих, хто пройшов війну, хто віддав своє життя за рідну землю. Хвилиною мовчання вшанували Героїв які віддали своє життя за самостійність і незалежність України.