Відбулися навчально-методичні збори керівного та педагогічного складу навчальних організацій Чернівецької обласної організації ТСО України

19 жовтня в Глибоці відбулися навчально-методичні збори керівного та педагогічного складу навчальних організацій Чернівецької обласної організації ТСО України. Учасників заходи привітали голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій та начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та з питань надзвичайних ситуацій апарату РДА Михайло Трошин.

В ході засідання обговорено: нормативно-правове забезпечення організації навчально-виробничого та навчально-виховного процесу у ПТНЗ; вимоги до закладів, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, та кваліфікаційних вимог до спеціалістів, які здійснюють таку підготовку; організація  методичної роботи в навчальних організаціях  ТСОУ; організація  обліку  навчально-виробничої роботи; порядок перевірки  тех. стану автомобіля  перед виїздом з парку та після повернення його в парк та інше.