ДТП трапилася сьогодні у селі Димка Глибоцької громади. Травмувався водій легковика

«Розбило легковушку в нуль»: на трасах Буковини зросла кількість ДТП за участю фур

Фото ілюстративне

Лише за сьогодні, 20 листопада, зафіксували 2 таких аварії в області, повідомляє molbuk.ua

Причиною цього люди називають як настання негоди, так і те, що черги на “Порубне” не зменшилися, і навіть відкриття КПП “Красноїльськ” на надто врятувало ситуацію.


Інша аварія сталася на трасі, що пролягає через село Динівці Новоселицької громади. Постраждала пасажирка легкового автомобіля.

Також у місцевих пабліках нарікають на те, що черги фур, які їдуть на румунсько-український кордон, не зменшилися, а навпаки, зросли. Це також стає причиною ДТП.

“На об‘їзній фури встали в два ряди на повороті… Тобто ти їдеш по своїй смузі, а зустрічна, не бачачи, теж їде тобі в лобаш. Щойно фура майже розбила легковушку в нуль. Дякувати, що дорога не замерзла до льоду. І зараз починається зима, дорога уже погана, двом фурам розминутись – це треба декілька хвилин, бо узбіччя ніхто не робив від початку війни, і воно “убите” в нуль”, – поскаржився “анонім” у тг-каналі ХЧ.

“День тому сама була в ситуації, коли мало не роздавили дві грьобані фури. Їхала з маленькою дитиною в машині, зі швидкістю 20км/г. Треба мати трішки совісті і стати по-людськи, а не в два ряди!” – обурюється у коментарях під дописом чернівчанка Юлія Петрюк.

“З Магали до Чернівців по мосту неможливо проїхати, навіть на 20км/г. Фури займають весь правий бік. Там уже були аварії, і всім байдуже”, – зауважують дописувачі.

У пресслужбі патрульної поліції зазначили, що наразі немає критичної ситуації з ДТП.

“На всіх напрямках є автопатрулі, які стежать за дотриманням правил дорожнього руху водіями, а також за дорожнім покриттям. У випадку утворення ожеледиці відразу повідомляють відповідні служби”, – наголосили у поліції.

Раніше очільник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк розповів, як в області розчищають дороги від снігу і вказав номери “гарячої” лінії, на які звертатися у випадку виникнення критичної ситуації.

Також molbuk.ua повідомляв про те, що завтра в області прогнозують негоду: сніг, дощ, вітер, ожеледь.