Музику треба робити заради музики. А не заради того, щоб стати заможним або відомим. Така музика не житиме довго. (Kai Hansen Helloween)

Сьогодні, 20 листопада, у 1946 році, народився Дуейн Оллмен – співзасновник і гітарист гурту Allman Brothers Band, який започаткував Southern-рок. А вже наступного, 1947 року, на світ з’явився інший гітарист – Джо Уолш, відомий за гуртом Eagles. І 20 листопада 1961-го Боб Ділан став до запису однойменного дебютного альбому. 20-річний музикант впорався за два дні.

Вчора, 19 листопада, у 1960 році народився Метт Сорум – ударник гуртів The Cult, Guns N’ Roses, Slash’s Snakepit і Velvet Revolver. І в цей же день 1982-го, за 2 роки після розпаду, вийшов останній студійний альбом гурту Led Zeppelin “Coda” – збірка доти невідомих пісень, записаних за життя ударника Джона Бонема.

А 18 листопада, у 1949 році народився Герман Раребел – ударник гурту Scorpions, автор пісні Rock You Like a Hurricane. А цього ж дня 1962 року у світ прийшов Кірк Хемметт, гітарист гурту Metallica. І в день народження Кірка вийшло два альбоми Металліки: 18 листопада 1997 гурт випустив ReLoad, свій сьомий студійник, а 2016 року в цей же день вийшов десятий студійний альбом Hardwired…To Self-Destruct. А 18 листопада 1993 року відбувся легендарний виступ Нірвани у Нью-Йорку на MTV Unplugged. І вже точно легендарна дівчина народилася сьогодні. Співачка, акторка, красуня, розумниця, ведуча ранкового шоу Камтугеза, НАШЕ ВСЕ — Соня Сотник! Любимо тебе аж до неба. Веселого свята попри всі потуги клятих москалів! І якнайшвидшої перемоги. Тим більше, що з тобою і з нами весь рок-світ здорової людини. І Кірк Хеммет теж!)

Джерело: Радіо Рокс