Жодних концепцій, а тільки особисті враження, емоції та досвід – ось що таке рок! (Ian Gillan, Deep Purple)

Сьогодні, 6 листопада, у 1948 році народився Ґленн Фрай – музикант і співак, співзасновник гурту Eagles і співавтор більшості його пісень. І в цей же день 1950 року народився Кріс Ґлен – британський басист, відомий зокрема роботою у Michael Schenker Group. 6 листопада 1995 року вийшов “Made in Heaven” – останній студійний альбом гурту Queen. Вокал Фредді Мерк’юрі зібрали зі студійних чернеток. Як виявилось цьогоріч, чернеток вистачить гурту і на 2022-й! Адже знову знайшли нечуване раніше.

 

Вчора, 5 листопада, у 1941 році народився Арт Гарфанкел – американський співак, співзасновник дуету Simon and Garfunkel. І в цей же день 1959 року народився Брайан Адамс – канадський музикант, автор і виконавець. А ще класний (і досить відомий) фотограф. А 1971 року в цей день народився басист і клавішник Джонні Ґрінвуд, наймолодший з усіх музикантів гурту Radiohead. Також 5 листопада 1970 року гурт Led Zeppelin випустив легендарний синґл “Immigrant Song”.

 

А 4-го листопада, у 1956 році народився Джордан Рудесс, клавішник гурту Dream Theater. І в цей же день 1965 року народився Джефф Скотт Сото – американський співак, вокаліст гуртів Yngwie Malmsteen, Journey, Sons of Apollo та інших. А 4 листопада 1963 року на концерті Бітлз у театрі принца уельського в присутності Королеви Леннон промовив легендарне звернення: “Ті, хто на дешевих місцях, будь ласка, плескайте в долоні. Решта може просто подзвеніти своїми коштовностями”.

Джерело: Radio ROKS