У Глибоцькій громаді урочисто відкрили меморіальні дошки двом загиблим воїнам-Героям Олександру Биховцю та Андрію Кучмію

  Час і доля по різному перегортають сторінки історії. Та незаперечною залишається істина, що захисник – це почесне звання, найдостойніша відзнака мужності і щирого служіння Батьківщині.

    14 жовтня, у День захисників та захисниць України, у Глибоцькій громаді відбулися церемонії відкриття меморіальних дощок загиблим воїнам Олександру Биховцю з Глибокої та Андрію Кучмію з Червоної Діброви.

    В цей день ми згадуємо всіх українських героїв, які в різні роки боронили українську землю, віддаючи за неї життя. Про таких сучасних героїв, як Андрій та Олександр, ми знаємо вже з особистих знайомств. Це ті молоді хлопці, які боронять кожного з нас, дають можливість вдягнути вишиванку, навчатись, працювати. Ми повинні розуміти, що пам’ять – це не просто приємне слово, це те, чим ми повинні жити. Коли учень чи вчитель щоранку буде приходити до школи, подивиться на цю меморіальну дошку і має зрозуміти, що він має можливість навчатися, рости, працювати саме завдяки таким справжнім українським героям. Маємо пам’ятати, що живемо завдяки їм.

Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!