Глибоцьку ОТГ відвідали гості з Києва та Луганської області

Подорожуючи громадами країни, київський журналіст, оглядач відділу «Велика тема» Дмитро Синяк відвідав Глибоцьку ОТГ , де вкотре зрозумів, що для справжньої звитяги потрібно не так багато…

Столичний журналіст відвідав смт. Глибоку та села, які входять до Глибоцької об’єднаної територіальної громади, а також громаду села Черепківці, яка найближчим часом приєднається до Глибоцької ОТГ, спілкуючись з мешканцями села, від яких отримав вичерпну інформацію про переваги і недоліки щодо приєднання до громади.

Дмитро Синяк поспілкувався з головою Глибоцької ОТГ Григорієм Ванзуряком, який розповів про громаду, що зроблено і що планується зробити у перспективі.

Також разом з делегацією Луганської області, яка на даний час перебувала з візитом на Глибоччині, відвідали Глибоцький ліцей, центр первинної медичної допомоги, Глибоцький центр туризму та екскурсій, римо-католицький костел. Гостинно делегацію зустріли у Михайлівському НВК. Гості з Луганщини оглянули шкільний музей, ошатні учнівські класи, спортивний майданчик від фонду братів Кличко, який школа виграла взявши участь у конкурсі та скуштували експерементальні сири кооперативу «Добрі Газди» у селі Михайлівка, де будується сироварня.

Було собі селище. Звичайне, маленьке, безлике. І от з’явився селищний голова, який вирішив його прикрасити, розвинути, зробити зручним для гідного життя людей.