Дізнавачі поліції завершили досудове розслідування відносно буковинця за незаконне вирощування конопель

У серпні цього року правоохоронці вилучили у 39-річного жителя Сторожинця кущі нарковмісних рослин і канабіс. Наразі обвинувальний акт відносно порушника затверджений прокурором та за клопотанням поліцейських скерований для розгляду до суду.

дізнавачі поліції завершили досудове розслідування відносно буковинця за незаконне вирощування конопель

Здійснюючи оперативно-профілактичні заходи щодо виявлення нелегального вирощування нарковмісних рослин на території Буковини, співробітники відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції викрили 39-річного чоловіка у вчиненні наркозлочинів. Він на власному господарстві вирощував нарковмісні рослини для власного споживання. Поліцейські вилучили їх, а також висушену речовину, направили на відповідні експертизи, результати яких підтвердили, що це наркотики.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури дізнавачі поліції завершили досудове розслідування відносно буковинця. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Наразі матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суд для розгляду.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області