На сесії Глибоцької селищної ради матері воїна-Героя Івана Куцого вручили орден “За Мужність” ІІІ-ї ступені (посмертно)

Відбулася чергова 26-та сесія VIII скликання Глибоцької селищної ради.

     Сьогодні, 05 вересня 2022 року , у сесійній залі Глибоцької селищної ради відбулася чергова 26-та сесія VIII скликання Глибоцької селищної ради територіальної громади. Депутати хвилиною мовчання вшанували воїнів, які поклали своє життя у боротьбі з рашистською навалою, за Незалежність і свободу України.

    На початку сесії військовий комісар, підполковник Олександр Григорчук  вручив орден “За Мужність” ІІІ ступеня (посмертно)  матері загиблого Героя Івана Куцого, який загинув під Харковом ще на початку широкомаштабного вторгнення орків в Україну.

У роботі  засідання сесії взяли участь вісімнадцять депутатів з двадцяти шести, що становить переважну більшість складу. Також на засідання сесії було запрошено членів виконкому, начальників відділів структурних підрозділів, старостів сіл громади.

На сесію було винесено 19 питань.

Перед роботою сесії селищний голова Григорій Ванзуряк та підполковник Олександр Григорчук з нагоди Дня підприємця, за велику допомогу Збройним силам України, вручили підприємцям Глибоцької громади Подяки та Грамоти (за їх сприянням придбано на потреби ЗСУ більше 100 автомобілів).