Повертають легковики за потреби до майстерні (фото)

      На початку розмови з Іваном Оларом – приватним підприємцем із Тарашан з’ясувалось, що перші кроки з надання послуг дрібного ремонту легкових автомобілів зробив ще в 1997 році.

     -О, та це ж уже випадає чвертьвіковий ювілей, – посміхаючись сказав Іван Васильович.

   А свою майстерню, або, як жартома назвав її крамницею один знайомий глибочанин, розмістив поблизу жвавої автотраси Чернівці-Порубне. І попервах мав багато клієнтів, які завертали до майстерні, щоб швидко і якісно повернути полагоджений легковик до руху на дорозі.

     -Нині, що правда, – додав підприємець, – клієнтури дещо поменшало, бо поряд з’явились і інші ремонтники. Та нічого, роботи нам з родиною вистачає. Власне, до своїх послуг готуємось незабаром надавати нові, але це поки що хай залишається таємницею для конкурентів.

    Водночас для багатьох на Буковині Іван Олар Добре відомий і як справжній патріот України, громадський діяч та депутат місцевих рад. Тож, уже на початку підступної війни росіян почав надавати воїнам ЗСУ посильну допомогу. Зокрема, відправив для їх потреби легковий автомобіль «Фіат», надсилає через волонтерів і автомобільні шини та диски для коліс автомобілів.

      -Прагнемо одночасно, – сказав на завершення розмови Іван Васильович, – у межах можливого матеріально підтримуємо і сім’ї вояків, передусім їх дітей.

    Звісно, така активна громадська позиція, знаходить щиру вдячність з боку наших армійців.

     Мабуть, вельми доречним буде навести ще один факт. Впродовж уже зазначених років Іван Олар є одним із най більш акуратних платників податків до державного на бюджету місцевої ради.

   Василь Гейніш

PS: Уже коли матеріал був підготовлений до друку надійшла звістка, що Іван Олар став дідусем першого онука. Вітаємо!