В школах Глибоччини проходить місячник безпеки «Увага! Діти на дорозі»

Основна ідея місячника – максимальне запобігання профілактичних заходів з попередження дорожньо-транспортного травматизму.

Згідно з умовами були проведені різноманітні заходи:

  • єдині уроки Правил дорожнього руху. Основні теми виступів були про те, що дорога завжди небезпечна, про статистичні дані нещасних випадків, як запобігти небезпеки на дорозі.

  • класні та виховні години за темами: « Дорога любить чемних, уважних й обережних», « Ми зразкові пішоходи», « Подорож до країни Дорожніх знаків», « Велосипедист на дорозі»;
  • конкурс « Дорожні знаки».

На завершення місячника безпеки дорожнього руху вчитель 3 класу А.Ф. Ватаманюк провела відкритий виховний захід «Я – пішохід». До дітей завітав казковий герой – Світлофорчик. Учні разом з Світлофорчиком переглянули презентацію “Правила поведінки на вулиці”, відгадували загадки про дорожні знаки, відповідали на запитання вікторини, пригадали прислів′я, декламували вірші про безпечний рух, грали у гру “Кольори світлофора”. На прощання всі учасники свята отримали на згадку пам’ятні емблеми від Світлофорчика і пообіцяли ніколи не порушувати правил дорожнього руху.

ЗДВР:Я.М. Станіцька

Класовод : А.Ф. Ватаманюк