День Державного Прапора України відзначили в Глибоцькій громаді

День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор.

   Сьогодні, 23 серпня 2022 року в Глибоці відбулись урочисті заходи до Дня Державного Прапору України. У переддень найбільшого свята усіх поколінь українців – Дня Незалежності України, на центральній площі селища Глибока зібралися мешканці громади, аби спільно віддати данину поваги символу Держави.

    У цей святковий день почесне право підняти Державний Прапор та прапори Боротьби, Євросоюзу і Глибоччини  надано кращім учням громади.

   Присутні вшанували хвилиною мовчання, схиливши голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради волі, свободи та незалежності нашої рідної землі, хто вже ніколи не повернеться до нас, залишившись навічно в наших серцях.