НА БУКОВИНІ У ПП “ПОРУБНЕ” ЗАТРИМАЛИ ШІСТЬОХ ЧОЛОВІКІВ, ЯКІ МАЛИ НАМІР НЕЗАКОННО ВИЇХАТИ ЗА КОРДОН

Впродовж доби прикордонники Чернівецького загону викрили шістьох осіб, які планували незаконно перетнути 🇺🇦 🇹🇩 українсько – румунський кордон.
Про це повідомляє західне регіональне управління держприкордонслужби України-західний кордон.
✅ 28 липня до пункту пропуску «Порубне» прибули четверо чоловіків віком від 28 до 32 років, мешканці міста Запоріжжя. Молоді люди надали на паспортний контроль пакет документів здобувачів освіти за кордоном. Під час спілкування з охоронцями кордону псевдостуденти впевнено стверджували, що прямують до Польщі навчатися у вищій школі міжнародної та регіональної співпраці м. Воломін. За результатами перевірки усім чотирьом було відмовлено в пропуску, адже документи містили ознаки підробки.
✅ Цього ж дня кордон намагались перетнути ще двоє громадян України, які також надали на паспортний контроль документи з ознаками підробки, а саме тимчасові посвідчення військовозобов’язаних та довідки військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби.
☝️ Варто зазначити, що усіх правопорушників передано представникам Національної поліції та направлено відповідні повідомлення, оскільки в діях громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».