з 1 липня 2022 року в Україні запроваджено візовий режим в’їзду для громадян рф

До уваги громадян російської федерації
Якщо Вам досі невідомо, то із занепокоєнням повідомляємо, що в Україні триває війна. Збройна агресія російської федерації проти нашої країни розпочалася з неоголошених і прихованих вторгнень на територію України підрозділів збройних сил рф ще у 2014 році, а 24 лютого 2022 року переросла в повномасштабну збройну агресію.
Нарешті помилку виправлено і з 1 липня 2022 року в Україні запроваджено візовий режим в’їзду для громадян рф. Це важливе рішення дозволяє посилити контроль не лише за в’їздом, а й перебуванням на території нашої держави російських громадян.
Віднині Міграційна служба України оформлюватиме документи для громадян рф лише за наявності візи.
Умови доволі прості: нема візи – нема українських документів.
Часи подорожування загарбників до нашої країни без віз урочисто завершились.
Крім того, нагадуємо, що наявність в іноземця української візи не є безумовною гарантією його в’їзду до України – остаточне рішення щодо дозволу на перетин кордону ухвалюють посадові особи Державна прикордонна служба України
Слава Україні!
Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (текст «1.2+2=4 7. 2=4 2. социальна, правова держава Украйнае ε суверенна i незалежна, демократична, 3. Сила Д доривнюе сили протид.й закордонний паспорт гр. рф в.за Украёни дозвίл Державной прикордонной служби Украйни 5. закордонний паспорт гр. рФ ВЁзд на територίю Украйни виз Украёни в'Зд в Укрйну дозволено лише всл.Д за pyckiM военним кораблем»)