Вбивство співмешканця матері – буковинця засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі

Сторожинецьким відділом Чернівецької  окружної прокуратури  підтримано  обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства.

Встановлено,  що  37 – річний  житель одного із сіл Чернівецького району,   у  листопаді  минулого  року близько 10 години 30 хвилин, після розпиття         спиртних напоїв із 63-річним співмешканцем його матері, знаходячись в будинку за місцем проживання, в ході конфлікту, що виник на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин та переріс в бійку, наніс  останньому  ряд ударів твердим тупим предметом в область життєво важливих органів, а саме голови та тулубу потерпілого, спричинивши тілесні ушкодження  від яких настала його смерть.

Вироком Сторожинецького районного суду Чернівецької області, з врахуванням  того, що останній свою вину у скоєнні даного кримінального правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому,   вказаного громадянина було засуджено за ч. 1  ст. 115 КК України ( умисне убивство) до  покарання  у виді 7 (семи ) років 6 місяців позбавлення волі.

Прокурор Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури    Сергій  БАЛИЦЬКИЙ