Жителька села Опришени зірвала із шиї жительки міста Чернівці ланцюжок та втекла з місця події

У Чернівцях 19-річна дівчина, зірвала із шиї місцевої жительки ланцюжок та втекла з місця події. Їй загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

21 травня до поліції звернулася 63-річна чернівчанка, яка повідомила, що перебуваючи на одній із вулиць Чернівців невідома особа відкрито заволоділа її золотим ланцюжком. 

У результаті проведених першочергових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції оперативно встановили особу порушниці та затримали її. Нею виявилася 19-річна жителька села Опришени.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 15, частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

За клопотанням поліцейських Першотравневий районний суд міста Чернівці обрав порушниці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Правоохоронці нагадують: санкції низки статей кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Поліцейські притягують зловмисників до кримінальної відповідальності відповідно до чинного законодавства.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області